Aquaterra

Articole

6977

Manichiura de Revelion

Orice fashionistă tinde să îi uimească pe cei din jur cât mai des, cu atât  mai mult de Revelion, când poți să-ți demonstrezi creativitatea. Chiar dacă ați ales deja ținuta în care vei întâlni anul Cocoșului 2017 și coafura  potrivită – aceasta nu e tot, nu uitați de manichiură.

Culorile actuale în anul 2017

Întrucât anul 2017 este al Cocoșului de Foc, în arsenalul dumneavoastră trebuie să persiste diferite nuanțe de oranj-auriu, cafeniu, roșu-aprins, bordo, mov și albastru. Dacă e să combinăm toate tendințele anului 2017 într-o temă, aceasta poate fi definită prin extravaganță și strălucire.

Desigur că unui Cocoș extravagant îi vor fi pe plac ojele strălucitoare, pentru că sunt remarcabile, atrag atenția.

Vor fi în modă și următoarele culori ale ojei: galben, lila, nuanțele de albastru, verde, roșu. Rețineți regula de bază: nu utilizați ojă ce amintesc de feline. De ce  să-l enervați pe stăpânul anului 2017, umilindu-l în fața tigrului sau a leopardului?  

Ce desen și design sunt potrivite pentru unghii?

În pofida extravaganței Cucoșului spre, simbolul anului nu va accepta unghiile vulgare, neîngrijite. În anul 2017, ca și anul 2016, vom opta pentru naturalețe. De aceea nu vă faceți unghii prea lungi și ascuțite. 

O manichiură îngrijită, simplă, dar totodată fermecătoare, pentru Revelion poate fi cea sub formă de fundiță. Au aspect natural, se potrivește cu sărbătoarea și se realizează ușor. Aplicați mai întâi un lac de bază, vopsiți cu nuanța de roz preferată pe diagonală, apoi vopsiți cu lac transparent. Granițele dintre roz și părțile incolore le puteți nuanța printr-o linie punctată, după care desenați cu auriu o fundiță – care va fi elementul central al manichiurii dumneavoastră.

Nu vă place să riscați, preferați o manichiură clasică de Revelion? Și în acest caz puteți adăuga puțin farmec. Nu ornați toate unghiile – accentuați doar una dintre ele, de exemplu, cu următoarele imagini: Moș Crăciun, brăduț, om de zăpadă, iar  celelalte unghii colorați-le cu lac argintiu.

În anul 2017 va fi populară metoda color-blocking, n-ar fi rău să o utilizați pentru noaptea de Revelion. Principiul constă în unirea unui bloc de nuanțe al unei  culori. De obicei, se asociază culorile aprinse, îndrăznețe contrastante. Dacă veți adopta acest stil, veți fi la modă de sărbători. 

Apropo, cele care nu știu pentru ce stil de manichiură să opteze, iată un truc: fiecare unghie vopsită într-o altă culoare. Astfel veți impresiona pe cei din jur prin originalitate și imaginație.

Desigur că nu trebuie să neglijați ornarea unghiilor cu imaginea cocoșului, pene colorate sau alte modele ce amintesc de stăpânul anului.

Modelele se realizează cu ajutorul tehnicii „manichiura în apă”,iar cu încleierea penelor și desenarea cocoșului sigur vă veți descurca. Nu aveți încredere în propriile  puteri? Atunci cumpărați abțibilduri cu imaginea acestei păsări minunate. Vopsiți unghiile cu orice culoare potrivită, încleiați abțibildul, apoi vopsiți cu lac incolor.

Manichiura de Revelion pe unghii scurte 

Credeți că luciul și desenele nu se potrivesc cu unghiile scurte? Greșiți! de exemplu, manichiura monocromă de culoare aprinsă e potrivită pentru unghiile scurte. Dar țineți cont că trebuie să alegeți o culoare asortată cu ținuta în care vă veți îmbrăca de Revelion. Nu este obligatoriu ca manichiura să se potrivească exact cu tonul ținutei, alegeți un roz-deschis dacă rochia e roșie. 

Pentru o rochie neagră e potrivită o manichiura strălucitoare în nuanță aurie, iar pentru o rochie aurie sau argintie, invers, se potrivesc unghiile negre. Cum trebuie realizată manichiura știți deja, așadar îndrăzniți să vă realizați ideile.

Manichiura de Revelion 2017 pe unghii lungi

Ați văzut vreodată manichiura tip cioburi sau caleidoscop? Pe unghiile lungi arată senzațional, impresionant, de parcă ar fi realizată din cioburi de oglindă. Pentru seara de Revelion este potrivit modelul caleidoscop. Aveți nevoie de foaie de staniol de diferite culori: verde ca de sticlă, roșu, neon și desigur, argintiu

Rămâne în trend manichiura monocromă, deoarece clasicul nu se învechește. Recomandăm folosirea următoarelor nuanțe: galben, gri, auriu ca nisipul, albastru, verde murdar, roșu. Culorile pastelate sunt, de asemenea, acceptabile: roz, persic, bej, și metalic.

Vreți să alegeți o manichiură mai interesantă pentru Revelion  (anul Cocoșului), dar nu foarte aprinsă? Desenați pe unghii brăduți:

  • aplicați un lac de bază pe unghii;
  • încleiați pe unghia inelarului câteva fâșii de scotch, ca să obțineți desenul unui brăduț. Veți avea nevoie de 6 bucățele  de scotch de formă triunghiulară;
  • colorați modelul obținut cu verde (sau altă culoare, dacă vreți) și așteptați până se usucă. Scoateți scotchul cu grijă;
  • puteți evidenția brăduțul obținut cu puncte colorate (globulețe);
  • fixați desenul cu lac incolor și savurați rezultatul.

Sursa

Discuții