Aquaterra

Articole

7199

Idei de coafuri pentru Anul Nou 2017

Săptămânile modei, vedetele defilând în faţa camerelor de luat vederi şi blogerii ne oferă o mulţime de idei pentru coafurile din noaptea de Revelion. Haideţi său uităm despre „construcţiile arhitecturale” complicate, anul acesta în vogă este simplitatea elaborată. În articolul de mai jos vă prezentăm o serie de variante interesante de coafuri, care vor transforma petrecerea de Revelion în una absolut memorabilă.

Cocurile

De această dată nu vă recomandăm nici un fel de twist-uri sau turnuri… Show-urile ciudaţilor au rămas în trecut. Semicocul şi cocul pe părul desfăcut sunt recunoscute unanim drept unele dintre cele mai simple şi de efect coafuri ale acestui sezon. Pentru o astfel de aranjare nu aveţi nevoie de mult timp şi îndemânare. Iar pentru a transforma semicocul într-o coafură de sărbătoare, pentru început ondulaţi părul.

Nu vreţi ca imaginea dumneavoastră să amintească de hippy? Atunci îndreptaţi-vă privirea spre standardele de aur, dar adăugaţi un element particular şi personal. De exemplu, coc cu împletituri, ca la prezentarea Valentino SS16. Sau schimbaţi locul cocului, de exemplu ridicaţi-l în vârful capului, spre frunte sau în lateral. Decoraţi coafura cu accesorii, experimentaţi şi lăsaţi imaginaţia să zboare.

Cozile

O coadă de cal înaltă este hitul acestui sezon printre vedete şi blogerii beauty. De dragul acestei coafuri, multe femei îşi fac extensii de păr sau nu îşi taie din lungimea codiţelor împletite a la Rapunzel. Coada înaltă este uşor de realizat. Cel mai important este să folosiţi creme pentru styling, care permit crearea unei coafuri netede. Iar pentru ca aceasta să arate mai puţin academic, completaţi-o cu împletituri, ca Ariana Grande, sau împărţiţi coada în bucle, ca Rihanna.

Cosiţele

Vă invităm să creaţi coafuri intrigante cu ajutorul cosiţelor. Acestea ocupă, probabil, una dintre poziţiile de lider în acest sezon. O popularitate deosebită au cosiţele de boxer (boxer braids). Această coafură dinamică şi sexuală este preferată de multe vedete – de la Jennifer Lopez până la eleganta Salma Hayek. Aceste împletituri sport, rebele nu sunt atât de greu de realizat.

Nu îşi pierd actualitatea nici cosiţele în jurul capului, impuse în modă de cunoscuta politiciană din Ucraina. Poziţia următoare în top o ocupă împletiturile realizate pe părul liber. Ele conferă romantism şi feminitate look-ului. Dacă vreţi să purtaţi la petrecere o rochie sau un costum în nuanţe pastelate, această coafură este perfectă.

Buclele şi cârlionţii

Cârlionţii mărunţi, buclele retro sau romantice – oricare dintre aceste tipuri de coafuri conferă imaginii o notă de sărbătoare. Pentru crearea buclelor puteţi opta pentru diverse instrumente şi produse de styling, însă important este să nu uitaţi de protecţia termică. Cu toate acestea, instrumentul principal de crearea a buclelor este recunoscută unanim drotul.

Coafuri pentru părul scurt

Deţinătoarele părului scurt se întristează întotdeauna când citesc astfel de articole – prezentare: supărarea lor vine din faptul că părului scurt i se acordă mai puţină atenţie, iar numărul de coafuri de sărbătoare este reduc. Ne-am propus să corectăm situaţia şi, pentru a vă ridica dispoziţia, vă spunem că există o mare mulţime de coafuri pentru părul scurt, desigur dacă nu sunteţi tunsă foarte scurt. Priviţi şi singure: tapaj în stil rockabilly sau coafură pompadour, bucle, twist elegant, coafuri în stilul slick-hair şi, desigur, volum după formă.

Sursa

Discuții