Viusid

Articole

2850

15 life-hack-uri pentru părinţi, care vor uşura semnificat viaţa

Această compilaţie de life-hack-uri pentru părinţi vă va ajuta să distraţi copilul fără daune pentru apartament şi vă vor uşura viaţa. Aceste sfaturi pentru părinţi sunt pe cât de simple, pe atât de geniale!

1. O cutie mare de carton poate ţine ocupat un copil timp de câteva ore, în plus, apără pereţii de picturile murale.

2. Dacă jucăriile s-au murdărit sau au devenit cleioase după jocurile în apă sau nisip, puneţi-le în maşina de spălat vase.

3. Nu aveţi timp să faceţi sandvişuri dimineaţa? Pregătiţi mai multe duminică seara şi puneţi-le la congelat. Nu vă rămâne de făcut decât să le scoateţi seara din congelator şi să le mâncaţi dimineaţa.

4. Nu aruncaţi cutiile de pizza! Acestea pot fi folosite pe post de pânze de desen pentru micuţi, care adoră să deseneze cu mâinile şi degetele.

5. Tăiaţi în jumătate un abţibild colorat şi lipiţi jumătăţile în interiorul încălţămintei celui mic. Astfel, el va şti întotdeauna care este dreptul şi care - stângul.

6. Ţineţi elasticele de păr aproape, purtându-le pe post de brăţări sau pe cureluşa ceasului pe care îl purtaţi zilnic.

7. Pregătiţi hainele copilului pentru fiecare zi atârnându-le în organizere de agăţat pentru încălţăminte.

8. Vreţi să asiguraţi o protecţie imediată a sertarelor? Luaţi o riglă lungă şi băgaţi-o pe după mânere.

9. Copilul se teme de monştri? Pregătiţi pentru ei un spray de protecţie împotriva monştrilor, turnând într-o sticlă puţină apă obişnuită, stropiţi de câteva ori sub pat şi mergeţi liniştit la culcare.

10. Lipiţi un mic cuier de scaunul micuţului, pentru a avea bavetele mereu la îndemână.

11. În cazul unor călătorii lungi cu automobilul, puneţi jucăriile într-un organizer pentru încălţăminte, pe care îl puteţi agăţa de spătarul banchetei din faţă.

12. Lipiţi covoarele de pardoseală cu ajutorul unor sisteme scai sau arici, pentru ca acestea să nu alunece. Spălatul pe sub covoare rămâne la fel de uşor.

13. Faceţi băiţă copilului într-un lighean / container de rufe, pentru ca jucăriile să fie la îndemână.

14. Vreţi să găsiţi o ocupaţie pe placul copilului fără mari cheltuieli financiare? Oferiţi-i o strecurătoare şi câteva tubuşoare/paie colorate. Astfel veţi câştiga puţin timp liber.

15. Folosiţi un stor de baie pentru a crea copilului o oază personală pe plaja publică.

Sperăm că aceste recomandări pentru părinţi vă vor face viaţa mai simplă şi distractivă. Dar ce life-hack-uri pentru părinţi ştiţi dumneavoastră?

Sursa

Discuții