Aquaterra

Articole

1696

Repararea unei tunsori greșite

Pentru majoritatea fetelor o tunsoare greșită reprezintă o catastrofă globală. Stiliștii neprofesioniști pot să vă întristeze prin tunsoarea prost realizată. Nu vă indispuneți, nu e o situație din care nu există ieșire. Iată câteva soluții.  

Dacă v-a tuns mai scurt decât ați vrut, cumpărați-vă o placă pentru păr. Cu ajutorul plăcii veți întinde părul și-l veți îndrepta. Astfel veți reda lungime coafurii.  

Placa nu îți este de folos? Aplicați extensii artificiale pe agrafe. Poți alungi părul cu 20 de cm. Gama bogată vă permite să alegeți culoarea potrivită părului dumneavoastră. E modern să vopsiți părul în diferite culori, de exemplu să  decolorezi capetele. Chiar dacă nu veți putea alege culoarea exactă, puteți experimenta.

Dacă aceste două soluții nu sunt eficiente, dar aveți nevoie să reveniți urgent la lungimea anterioară, puteți apela la stiliști pentru creșterea părului. În modă este lungimea până la omoplați și mai sus. Puteți lăsa această lungime și să fiți în trend.

Există situații în care vă adresați stilistului pentru a vă reda volum coafurii printr-o tunsoare în scări , iar el vă tunde foarte puțin, astfel că părul nu are volum. În acest caz vă vine în ajutor drotul. Pentru volum capetele părului trebuie întoarse înăuntru spre față. Vă poate ajuta și o bentiță legată în jurul capului. O variantă posibilă: strângeți părul în coc și fixați-l cu ace  și agrafe de păr.

Mascarea bretonului tuns neuniform e posibilă cu ajutorul  unor agrafe și clame frumoase. Dacă e tunsă foarte scurt, vă ajută foenul. Când uscați părul, aerul cald trebuie să se miște de sus în jos. Apoi lipiți părul fierbinte de frunte.  

Dacă credeți că nu veți reuși să corectați tunsoarea de sine stătător, nu încercați. Intervenția individuală poate agrava situația și corectarea ulterioară poate deveni mai dificilă!

Trebuie să cereți ca repararea să fie făcută de stilistul respectiv gratis. Despre acesta citiți mai multe în articolul despre respectarea drepturilor consumatorului.

Sursa

Discuții