Medpark

Articole

2321

Internetul a fost cucerit de o serie de fotografii emoționante ale femeilor susținute la naștere de mamele lor

Este vorba despre o colecție de fotografii incredibil de emoționate, prezentând mame care își asistă fiicele în timpul nașterii. Fotografiile sunt realizate de diferiți autori și ilustrează momente foarte intime din viața mai multor familii. Fotografii au povestit despre emoțiile pe care le-au simțit în timpul ședințelor foto cu lăuzele și proaspetele bunici.

„Mama și-a îngrijit cu atâta devotament fiica în timpul nașterii! Aceste imagini incredibile m-au emoționat până la lacrimi”, fotograf – Vivien Stembridge.

„Mama își susține fiica în timpul contracțiilor”, fotograf Nicole Monet.

„Această lăuză a devenit-mamă singură datorită unui donator de spermă. Mama ei de 81 de ani a susținut-o în decursul întregii sarcini, începând cu momentul concepției. Această fotografie a imortalizat momentul final”, fotograf – Lobke Koppens.

„Un moment deosebit de important, când proaspăta bunică îi spune tinerei mame cât de mândră este de ea”, fotograf – Joe Price.

„Când medicul a anunțat că s-a născut un băiețel, toți au început să sară în sus de bucurie, iar mama și-a îmbrățișat fiica, care abia născuse și care, la rândul său, își strângea fiul la piept cu multă tandrețe”, fotograf – Marcy Harris.

„Tatălui nou-născutului i s-a făcut rău, iar în locul lui cordonul ombilical a fost tăiat de proaspăta și fericita bunică”, fotografie realizată de Little Wonders Photography.

Fotograf – Laurie Martinez.

„Dragostea imensă din această cameră putea fi simțită cu toată ființa”, fotografie realizată de Fermont Fotografie.  

Fotografie de Vanessa Huey.

„Pe această fotografie este imortalizat momentul în care mama lăuzei s-a apropiat de fiica sa în timpul nașterii, pentru a-i acorda suport psihologic”, fotografie de Samantha Noel.

„Fotografia redă un moment extrem de intim, imediat după nașterea micuțului. Proaspăta bunică își leagănă cu multă tandrețe și emoție fata, care i-a dăruit un nepot”, fotograf – Megan Hale.

„Trei generații de femei puternice”, fotografie realizată de Little Wonders Photography.

„O manifestare de bucurie curată și luminoasă”, fotografie de Nicci Brooks.

„O mamă care a devenit bunică pentru prima dată își exprimă foarte înduioșător mândria și dragostea față de fiica sa, care a devenit, la rândul ei, mamă pentru prima dată”, fotograf – A van Aken.

„Din acest moment, îmbrățișările călduroase ale bunicii și bunicului cu fiica lor, care abia le dăruise un nepot, mi-au adus lacrimi în ochi”, fotografie de Dianne Hamre.

„Această femeie, în ultimele luni de sarcină ale fiicei, nu s-a despărțit de ea, pentru a o ajuta și a împărtăși cu ea cel mai important și emoționant moment din viață – nașterea primului copil al fiicei, nepoțelul ei”, fotograf – Ashley Heppermann.

„Nașterea, care a durat întreaga noapte, s-a încheiat. Iar mama, care și-a susținut fiica în toată această perioadă, este cuprinsă acum de emoții și se bucură de prima întâlnire cu nepotul. Cu ultimele forțe, încerc să nu scap aparatul de fotografiat din mâini”, fotografie realizată de Ashley Marston.

„Bunica își îmbrățișează fiica, iar aceasta, la rândul ei, își strânge copilul la piept pentru prima oară”, fotografie de la Light Of Mine Photography/Heather Yerden.

„Dragostea vindecătoare de mamă își găsește reflectare în forța fiicei”, fotografie realizată de Light the Way Doula Services.

Sursa

Discuții