Viusid

Articole

1849

Mila Kunis si Ashton Kutcher, in ipostaze tandre unul fata de altul

Se stiu de cand erau adolescenti, s-au casatorit si urmeaza sa aiba al doilea copil. Mila Kunis si Ashton Kutcher au fost fotografiati intr-una dintre cele mai simpatice ipostaze, in timp ce se aflau la un meci baseball.

Sunt un cuplu discret, desi ambii s-au bucurat, de-a lungul timpului, de atentia fanilor si a presei de pretutindeni. Mila si Ashton sunt casatoriti din anul 2015 si au impreuna o fetita, Wyatt Isabelle, in varsta de 2 ani.

Cuplu urmeaza sa ureze bun venit si unui baietel in familia lor, insa mai multe informatii despre cei doi nu au fost oferite publicului. Paparazii ii surprind, ocazional, pe Mila, in varsta de 33 de ani si Ashton, in varsta de 38, in ipostaze tandre, cei doi fiind unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete de la Hollywood, insa intotdeauna au grija ca totul sa fie cu limita.

Mila si Ashton si-au aratat sustinerea pentru echipa Dodgers, imbracati in echipamentul corespunzator. Ambii au purtat tricouri in culorile echipei, cu numele Kutcher scris pe spate, Ashton avand numarul 1 si Mila numarul 2.  Au salutat alti fani ai echipei, au facut poze, dar au si scandat pentru cei pe care i-au sustinut, la microfon.

Actrita care s-a nascut in Ucraina a marturisit in trecut ca unul dintre secretele relatiei cu Ashton, mai ales dupa ce au devenit parinti, este legat de faptul ca inca isi fac timp pentru a petrece timp impreuna, fara fetita: "Macar o data pe saptamana iesim in oras, sa ne reconectam. Si facem eforturi sa nu vorbim despre copil", a marturisit actrita. 

Mila si Ashton s-au intalnit pentru prima data cand lucrau impreuna la That '70s Show, in perioada in care starul din Two and a Half Man era casatorit cu Demi Moore. Cei doi au inceput sa se intalneasca in aprilie 2012 si s-au logodit in februarie 2014.

Sursa: Perfecte.md

Discuții