Aquaterra

Articole

5673

Kamasutra pentru cei căsătoriți de mult timp

Dacă sunteți împreună de mai mulți ani, probabil că sexul nu mai este principalul liant al relațiilor dumneavoastră. Nu spunem nimănui, dar e posibil și alt scenariu: sexul a cam fost dat uitării și revine la realitate doar în timpul concediului. În restul timpului, este vorba despre amintiri triste de genul „ce tineri eram…”. Dar în pofida la toate, sunteți împreună. Iar aceasta înseamnă că ați găsit alte metode să faceți plăcere unui altuia. Vă prezentăm, pentru diversitate, încă câteva poziții. Și nu ne vom mira dacă majoritatea dintre ele vă sunt de mult cunoscute.

1. Poziția „Stăpânul și servitoarea sa”

Băieții de peste 30 de ani nu se mai laudă, la o țigară, cu noile cuceriri. Când, cu cine, unde și de câte ori sunt teme pentru adolescenții acneici. În cazul adulților, totul este fie ca la toți, fie atât de indecent, încât nici nu poți povesti… Și, dintr-o dată, se apropie cineva și spune: „Am privit fotbal toată seara, tolănit pe canapea. Iar soția îmi aducea bere rece la fiecare 20 de minute.” Invidia colegilor este garantată. 

2. Poziția „Stăpâna și servitorul”

Există momente când aspectele de statut financiar și prestigiu social nu au nici o importanță. Vă uitați pur și simplu la bărbatul dumneavoastră și vă gândiți: „Ce fericire că e al meu!”

3. Poziția „Linguri”

Există și o variantă mai dură a acestei poziții: el spală vasele la chiuvetă cu „Fairy”, iar ea le șterge cu un prosop. Sau altfel: el încălzește apă într-un lighean, iar ea spală și clătește. Dar aceasta face parte din categoria BDSM.

4. Poziția „În trei”

Recunoașteți, în ce altă poziție vă simțiți la fel de fericită?

5. Poziția „69”

Anul prejubiliar al bunicii este o graniță importantă în relațiile de familie. Atunci când părinții vor împlini 70, probabil nu vă va permite obrazul să le cereți să stea cu nepoții.

6. Poziția „Zorile purpurii”

O poziție nu prea productivă, dar unii bărbați pur și simplu o adoră.

7. Poziția „Copiii sunt la bunici”

În sfârșit, fericire!

Sursa

Discuții