Gerber Nestle

Articole

1973

Prietenii o ajută pe Jennifer Lopez să depășească singurătatea și despărțirea de Casper Smart

Diferența mare de vârstă și-a spus, totuși, cuvântul în relația dintre Jennifer Lopez și Casper Smart. Cântăreața s-a despărțit de dansator spre sfârșitl lunii august și se pare că decizia sa este definitivă. Cei care o ajută să depășească aceste momente sunt nimeni alții decât rudele și prietenii.

Viața de după despărțire continuă să fie la fel de frumoasă pentru Jennifer Lopez, ori citatul său memorabil „Stai cu picioarele pe pământ, nu uita cine eşti şi iubeşte-te!” este mai actual ca oricând.

După separarea de Casper Smart, cântăreața continuă să trăiască o viață care abundă în evenimente și realizări personale: continuă să muncească la serialul „Sahades of Blue”, să facă sport, să aibă grijă de copii, să evolueze în concerte și să mai și iasă cu prietenii.

Ieri, artista s-a revăzut la New York cu câteva dintre persoanele care i-au făcut viața mai fericită: prietenii săi, printre care makeup artista cântăreței – Mary Phillips, cu care Jennifer se află în relații foarte apropiate, dar și hairstylistul Lorenzo Martin.

Ceilalți sunt și ei oameni care muncit în trupă alături de artistă: fashion stilistul Rob Zangardi, designerul de costume Mariel Haenn, verișoara Tiana Rios ș.a. Ar fi trebuit ca alături să le fie și dansatorul Casper Smart, dar ca urmare a despărțirii, relațiile echipei s-au răcit definitiv.

Cele mai prețioase momente sunt dedicate copiilor, alături de care Jennifer se străduie să se afle în fiecare seară. Artista a pozat zilele trecute și alături de fiica sa, Emme, care îi seamănă tot mai mult:

Sportul este un alt remediu contra stresului și gândurilor negative. Jennifer se motivează zilnic să se ridice de pe canapea!

Sursa: EA.md

Discuții