Aquaterra

Articole

4055

6 trenduri de toamnă pentru cele care sunt gata să experimenteze cu machiajul

1. Accente

Tendinţele headliner ale sezonului de toamnă sunt accentele. Sclipiciul, eyelinerele colorate, umbrele pronunţate, buzele aprinse – puteţi alege orice vă este pe plac. Dar optaţi pentru un singur accent: fie buzele, fie ochii, fie sprâncenele. Puteţi folosi umbre sclipitoare sau aplica pe mijlocul pleoapei un pic de pudră strălucitoare. Nu uitaţi nici de smokey eyes şi rujul roşu.

2. Rujul roşu

Acesta este în continuare în topuri, însă buzele au devenit acum mai catifelate şi obligatoriu un pic strălucitoare. Aceasta conferă look-ului nobleţe, buzele în stilul pin-up nu mai sunt la modă. Formula succesului este simplă: faţă curată şi proaspătă, sprâncene îngrijite, ochi puţin evidenţiaţi şi accent pe buzele de culoare roşie aprinsă.

3. Bronzantele

Produsele bronzante, după cum a spus Tom Pecheux la Balmain Backstage, „It’s always summer here”. Aici e întotdeauna vară, iar aceasta înseamnă că pielea bronzată şi strălucitoare cu machiaj nude este actuală chiar şi pe timpul toamnei reci şi mohorâte.

4. Genele accentuate

Sunt admise toate variantele: gene false neobişnuite, pe pleoapa superioară sau inferioară. Dacă nu folosiţi gene false sau nu sunteţi gata de experimente în stil Twiggy, atunci pur şi simplu ondulaţi genele şi aplicaţi rimelul în câteva straturi. Lăsaţi faţa cât mai naturală sau o puteţi deschide puţin cu ajutorul unui highlighter. Nu uitaţi de sprâncene. Tinerele cochete pot experimenta cu diverse culori. Mascara albastră-aprins sau bordo? De ce nu?

5. Stilul gotic

Faţă palidă ca de porţelan, fără accente, dar cu buze foarte aprinse, bine conturate şi ruj de nuanţe închise – culoarea vişinei, prunei, afinei. Nuanţele întunecate sunt un trend bine reliefat al sezonului.

6. Culoarea piersicii

Această nuanţă delicată a fost numită nude-ul toamnei care a venit. Aplicaţi farduri de obraz şi de pleoape de culoare roz-piersică, conturaţi sprâncenele cu creion natural – şi machiajul modern este gata chiar şi fără rimel pe gene.  

Discuții