Colibri

Articole

1639

Budincă de brânză

Budinca de brânză este varianta ideală pentru un dejun copios sau o cină uşoară. În plus, ea este potrivită pentru copii şi regimurile dietetice. Baza budincii este brânza şi ouăle, iar în continuare puteţi manifesta cât mai multă imaginaţie, adăugând fructe proaspete, uscate sau confiate, precum şi diverse condimente.

MOD DE PREPARARE

1. Separaţi albuşurile de gălbenuşuri şi frecaţi-le pe cele din urmă cu zahăr.

2. La compoziţia obţinută adăugaţi grişul şi amestecaţi, apoi adăugaţi praful de copt. Puteţi adăuga fructe uscate – stafide, fructe confiate, prune uscate etc.

3. Bateţi albuşurile până devin o spumă tare.

4. Îmbinaţi compoziţiile de albuşuri şi brânză şi amestecaţi cu atenţie. Pentru ca budinca să se rumenească, puneţi deasupra bucăţele mici de unt.

5. Încălziţi cuptorul la 180 de grade şi coaceţi budinca timp de 45 de minute.

Sursa

Spune prietenilor
Articole similare
Discuții