Aquaterra

Articole

4622

Cum să alegem lenjeria de corp pentru o rochie deschisă

Cum să alegem lenjeria intimă pentru o rochie fără bretele, cu decolteu adânc sau cu spatele gol? Kim Kardashian a recunoscut recent că folosește scotch pentru susținerea sânilor atunci când merge la o petrecere și îmbracă o rochie cu decolteu foarte deschis. Noi nu vă îndemnăm să optați pentru metode atât de radicale, ci să alegeți lenjeria corectă.

Rochie cu spate descoperit

Nu îmbrăcați în nici un caz sutien obișnuit la o rochie cu spatele gol! Mai bine fără sutien, decât cu bretelele la vedere! Pentru susținerea bustului și sublinierea siluetei aveți nevoie de un sutien cu elemente de fixare lungi, care pot fi reglate după adâncimea croielii. Dacă aveți burtică sau șolduri mai generoase, puteți opta pentru un body corector cu spatele gol. Datorită fibrelor elastice, body-urile fac silueta mai suplă, iar ținuta – perfectă.

Rochie cu decolteu

Chiar dacă aveți sâni mici, pentru o rochie cu decolteu adânc este nevoie de un sutien special. Optați pentru modelele plunge, care vă permit să îmbrăcați rochii cu decolteuri foarte adânci. În plus, aceste modele susțin foarte bine bustul.

Rochie fără bretele

Pentru rochiile fără bretele și cu umeri descoperiți aveți nevoie de sutiene bandeau. Dacă aveți sâni fermi și nu prea mari, puteți alege un beandeau fin, fără balene. Dacă mărimea bustului este B și mai mult, optați pentru un bandeau-corset cu balene și cupă fermă.

Rochie stil lenjerie

Aceste rochii sunt confecționate din materiale foarte fine și subțiri, de aceea alegerea lenjeriei trebuie făcută cu atenție. Dacă aveți sâni mari, mai bine renunțați la rochiile lenjerie: ele se vor privi ca o adevărată cămașă de noapte. Acest stil este mai potrivit pentru tinerele miniaturale, cu sâni mici. Dacă faceți parte din această categorie, îmbrăcați doar chiloței fără cusătură sau cu benzi adezive.

Rochie mulată

Dacă îmbrăcați rochii mulate, aveți nevoie obligatoriu de body-uri corectoare și modelatoare, pentru că aceste modele subliniază chiar și cele mai mici defecte. Dacă silueta dumneavoastră este perfectă, puteți renunța la body, în caz contrar optați pentru modele cu cupe sau în combinație cu un sutien.

Sursa

Discuții