Aquaterra

Articole

4130

Pantalonii Palazzo – trendul sezonului

Încă ieri credeam că pantalonii largi, atât de populari în secolul trecut, au rămas istorie. Însă moda, ghidușă cum e ea, i-a urcat iarăși pe piedestal, redându-le farmecul de odinioară. Pantalonii Palazzo, pe care, în anii ’70 ai secolului trecut, îi purtau doar cei mai îndrăzneţi, au urcat iarăşi pe podiumul celor mai cunoscute case de modă. Şi nu este de mirare, având în vedere că ei sunt unul dintre cele mai universale articole vestimentare.

Uşor, căzând liber pe picior, pantalonii Palazzo conferă ţinutei, într-un mod neaşteptat, eleganţă, rafinament şi stil. În ultimele colecţii ale designerilor cunoscuţi şi-au făcut locul pantaloni Palazzo de diverse culori şi stiluri. Ţinând cont de canicula de afară, acum ne interesează variantele lor de vară, decorate cu printuri vii şi colorate.

Acest tip de pantaloni, chiar dacă este universal, necesită o abordare specială. Vrem să vă învăţăm cum şi cu ce să îi purtaţi, pentru ca să vă fie comod şi confortabil. Aşadar, începem prin a spune că pantalonii Palazzo pot fi purtaţi oriunde. Ei sunt potriviţi şi pentru o plimbare în parc, şi pentru serviciu şi, desigur, pentru o petrecere de seară. În funcţie de aceasta, alegeţi topul – fie o bluză crop, fie un tricou sportiv, fie o bluză mulată sau cu croială liberă. Însă, există o regulă – culoarea topului trebuie să coincidă cu una dintre culorile printului de pe pantaloni.

De exemplu, dacă printul este executat în culori alb-negre, topul poate fi sau alb, sau negru. La alegerea pantalonilor Palazzo, optaţi pentru printurile care conţin nuanţele dumneavoastră preferate, şi atunci veţi reuşi să combinaţi fără probleme diferitele piese ale ţinutei.

Printre cei mai stilaţi şi moderni pantaloni ai sezonului estival îi putem remarca pe cei cu imprimeu floral sau cu dungi. Pantalonii de culori aprinse vă vor face ziua mai bună, ridicându-vă starea de spirit şi conferind imaginii dumneavoastră un farmec aparte. Pantalonii cu dungi verticale vă vor face mai înaltă şi mai suplă. Oare nu acesta este visul fiecărei femei? Printurile leopard, îndrăzneţe şi provocatoare, vor înfrumuseţa cele mai curajoase reprezentante ale sexului slab, iar desenul abstract vă va scoate din anonimat.

Sursa

Discuții