Cinei Bucatarul

Articole

1753

Carne de porc carry cu piure

Carry este un ingredient tradițional indian, adăugat de regulă în bucatele vegetariene. Însă acesta se potrivește perfect și cu carnea, colorând sosul într-o nuanță galbenă plăcută și conferindu-i o aromă picantă deosebită.

MOD DE PREPARARE

1. Pentru început pregătiți ingredientele. Tăiați carnea de porc și ceapa bucăți mari, tocați mărunt usturoiul.

2. Curățați cartofii, tăiați-i cubulețe și fierbeți-i. Atunci când cartofii sunt gata, scurgeți apa, adăugați sarea și ceapa verde tăiată și pasați cartofii cu furculița.

3. Prăjiți ceapa și carnea de porc în tigaie cu puțin ulei până se rumenesc, timp de 6-7 minute la moc mediu.

4. Sărați, adăugați carry, usturoiul și frișca. Înăbușiți încă 5-6 minute, până se îngroașă sosul.

5. Puneți cartofii pe farfurie, aranjați carnea de porc deasupra, turnați sosul și decorați cu roșii cherry. Poftă mare!

Sursa

Discuții