Colibri

Articole

1474

Sote de legume cu mazăre

Soteul poate fi servit şi ca garnitură, şi ca fel separat. Combinaţia de legume poate fi corectată după gustul propriu, de exemplu să adăugaţi dovlecei şi/sau broccoli, fasole verde sau orice alte legume.

MOD DE PREPARARE

1. Tocaţi mărunt ceapa şi usturoiul. Morcovul şi ardeiul tăiaţi-le pai, iar ciupercile – feliuţe. Încălziţi în tigaie, la foc mediu, 2 linguri de ulei, adăugaţi ceapa şi morcovul şi prăjiţi, amestecând, 4-5 minute.

2. Adăugaţi ardeiul şi prăjiţi, amestecând, încă 3-4 minute.

3. Puneţi usturoiul, ierburile de Provence, mazărea şi ciupercile. Prăjiţi, amestecând, încă 2-3 minute. Condimentaţi cu sare şi piper după gust.

4. Luaţi de pe foc şi serviţi. Poftă mare!

Sursa

Spune prietenilor
Discuții