Aquaterra

Articole

3509

Plastica intimă de contur fără operație – soluția perfectă pentru a reaprinde dorinţa sexuală. Interviu cu specialistul Alexandru Bulat

Aproape fiecare femeie care devine mamă încetează să își mai simtă sexualitatea și se cufundă complet în familie. Deși este secolul tehnologiilor avansate și al libertății sexuale, problemele intime constituie în continuare un tabu. Puținii specialiști în corecția estetică a zonei genitale foloseau până nu demult doar metode chirurgicale, însă lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă.

Metodele moderne s-au perfecționat atât de mult încât nu mai este nevoie să recurgem la chirurgie, este suficient să apelăm la metoda injectabilă de plastică intimă. Ce prezintă această tehnică, ce probleme soluționează și cum se utilizează, despre toate acestea ne-a vorbit domnul Alexandru Bulat, medic ozonoterapeut, specialist în acupunctură și reflexoterapie, medic-șef al Centrului de Sănătate „OZONIS”, șef al Reprezentanței „Uniunii Euroasiatice ai ozonoterapeuților și ai producătorilor de echipament” în Republica Moldova.

 Domnule Bulat, cine are nevoie de plastică intimă de contur?

Vreau să menționez de la bun început că plastica intimă nu este un simplu moft al femeii. Traumele suferite, nașterea copiilor sau chiar variațiile mari de greutate conduc, deseori, la slăbirea zonelor intime. Deformarea labiilor, la rândul său, se adaugă la lista lungă de complexe pe care și le inventează unele femei. Plastica intimă de contur ajută la soluționarea acestei probleme fără intervenție chirurgicală.

 Există indicații medicale pentru această procedură?

Desigur că există. În primul rând, tot felul de deformări ale labiilor – vorbim aici de defecte congenitale, traume după naștere sau operații; în al doilea rând, uscăciunea excesivă a mucoaselor; în al treilea rând, crauroza (boală a organelor sexuale externe).

 Vorbiți-ne despre procesul de corecție.

Metoda de plastică intimă de contur este absolut sigură. Se folosește anestezie locală, şi nu totală. Secretul constă în utilizarea acidului hialuronic. Acesta nu este toxic, este bine tolerat de organism, compatibil din punct de vedere biologic cu alte preparate. Procedura este rapidă și nedureroasă, dar se efectuează doar în clinici specializate. Perioada de reabilitare este destul de scurtă. Pentru obținerea unui rezultat garantat sută la sută este nevoie de câteva ședințe, după ce preparatele injectate prima dată se absorb.

 De ce este folosit tocmai acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un biopolimer, parte componentă a țesuturilor organismului, iar datorită consistenței sale, el umple spațiul intracelular. Acest acid este folosit tocmai din cauza că este natural pentru organism.

 Ce rezultate poate aștepta femeia după o serie de proceduri?

Această tehnică permite perfecționarea particularităţilor estetice și a frumuseții organelor sexuale. Dar cel mai important este faptul că ea permite creșterea de câteva ori a sensibilității femeii în timpul sexului. Ce poate fi mai minunat decât să îți simți sexualitatea atât în exteriorul, cât și în interiorul organismului și să uiți de complexe și stereotipuri!

www.ozonis.md

Republica Moldova, Chișinău, str. Alba Iulia 97

Tel: (+373 22) 92-18-18

GSM: (+373) 600-5555-8

A pregătit Cristina Scripnic 

Discuții