Gerber Nestle

Articole

2267

O australiancă impresionează cu felul în care arată după ce a născut gemeni

Ne impresionează de fiecare dată mămicile care le arată tuturor că maternitatea nu e motiv de ignorare a masei corporale. De data asta, vă vom convinge prin exemplul adus de Anna Strode - o australiancă devenită vedetă pe Instagram după ce acum 10 luni a adus pe lume doi băieței minunați.

Faceți cunoștință: ea e Anna Strode, australianca înregistrată pe Instagram cu supranumele@bubs2bikinis (24,3 mii de fani), după ce acum nici un an a născut doi băieți perfect sănătoși: Lachie și Samuel.

„M-am gândit că dacă am avut nevoie de 9 luni ca să nasc doi copii, mi-ar fi de ajuns tot 9 ca să-mi recapăt forma corpului.

Pentru că am dormit foarte puțin, mi-au fost de ajuns 20 de minute de sport în fiecare zi. Aceasta e dovada că nu trebuie să cheltuiți sute de dolari pentru antrenamente la sală sau diete nebune. 20-30 de minute de sport la domiciliu vă pot fi de ajuns, alături de o alimentație bogată în alimente sănătoase și proaspete”, spunea Anna, acum o lună.

În prezent, femeia de 31 de ani nu trădează cu niciun centimetru de pe corpul ei că a născut și că a născut gemeni.

Secretul Annei constă în antrenamente: se mișcă mereu și practică sportul chiar în compania gemenilor, în timp ce-i dădăcește. Da, alăptatul, hrana „vie” și cele 20 de minute de sport în fiecare zi au ajutat-o să arate de-a dreptul fenomenal la doar 10 luni după ce a născut. Cert e că zilele Annei se termină seara târziu, după ce adorm picii, iar mama face toate treburile gospodărești din casă!

Sursa: EA.md

Discuții