Viusid

Articole

1452

Sfaturi pentru mămici: tratăm tusea corect

Micuțul a răcit… Se simte rău, are frisoane, tușește. Aceste probleme sunt cunoscute, din păcate, tuturor părinților. Tusea este unul dintre cele mai frecvente simptome ale bolilor din copilărie.

Tusea poate fi un simptom al celor mai diverse boli:

  • infecții virale și bacteriene ale căilor respiratorii;
  • boli alergice și alergico-infecțioase;
  • iritații chimice ale bronhiilor (de exemplu, ca urmare a acțiunii vaporilor de vopsea sau de benzină).

Cum să ajutăm micuțul în caz de tuse?

  1. Consumul de lichide calde din abundență și aerul umed și curat din încăpere accelerează procesul de însănătoșire.
  2. Pentru sporirea eficienței tratamentului de tuse, administrați copilului, pe lângă preparate naturale, și medicamente mucolitice.
  3. Excludeți contactul copilului cu substanțe puternic mirositoare sau iritante: fum de țigară, vopseluri, detergenți, solvenți.

Trusa de prim ajutor: Unicul remediu eficient care va ajuta copilul dumneavoastră în lupta cu tusea este preparatul natural PROSPAN. 

Datorită componentului sau natural din extract de frunze de iederă, PROSPAN poate fi folosit pentru combaterea tuturor tipurilor de tuse – și uscată, și umedă. Acesta dilată bronhiile și facilitează respirația. Totuși principala sa proprietate este acțiunea eficientă în tratamentul bronșitei obstructive. El este sigur, nu conține alcool, zahăr, coloranți, de aceea poate fi administrat copiilor chiar de la naștere. Are un gust plăcut, de vișine. Iar dacă, din anumite motive, micuțului nu îi plac sau nu poate lua medicamente sub formă de sirop, puteți folosi PROSPAN pastile efervescente, special concepute pentru astfel de cazuri. Acestea trebuie dizolvate într-un pahar de apă caldă sau ținut la temperatura camerei. El este recomandat pentru copii de la 4 ani. Are gust de limonadă – gustul copilăriei.

INFO: PROSPAN este un preparat german cu un mecanism de acțiune la nivel molecular demonstrat, care trebuie să își găsească loc în trusa dumneavoastră de prim ajutor și care vă poate ajuta în combaterea tusei, oricât de puternică ar fi aceasta.

Rețineți: Înainte de administrarea oricărui medicament, vă recomandăm insistent să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare, precum și să consultați un medic. Dacă tusea micuțului este foarte puternică și însoțită de vomă sau dificultăți severe de respirație, trebuie să vă adresați urgent după ajutor medical. Tratarea unei astfel de tuse în condiții casnice este periculoasă. 

Discuții