Viusid

Articole

3474

Tany Vander nu mai cântă cu Dan Bălan: ”E timpul să plec și să dau locul altcuiva”

Tany Vander și Dan Bălan nu mai cântă împreună în concerte. Artista a decis să încheie colaborarea în acest sens cu fostul membru O Zone, nefiind vorba de o neînțelegere, scrie Kankan.md.

Mai mult, Tany i-a propus în schimb o altă solistă, cu care Dan Bălan a mai lucrat. ”E un pic altă etapă. Când e timpul să treci la altă etapă, dai locul altcuiva, care într-adevăr își dorește lucrul ăsta. Eu de șase ani cânt cu Dan și eu deja am luat din asta foarte multă experiență. Nu e nimic strașnic, nimic deosebit. Eu, când am decis să plec, i-am sugerat lui Dan să o ia pe Laura Vetty, căci ea cred că ar fi foarte fericită”, a declarat Tany Vander pentru KanKan.md.

Interpreta nu neagă că va mai colabora cu Dan Bălan în viitor. ”Cu Dan posibil și o să mai cântăm. Acum e o perioadă când am niște lucruri foarte importante de rezolvat, atât pe plan personal cât și profesional. Totul e în regulă, nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am certat. Acum am niște chestiuni personale care sunt prioritare”, a mai spus Tany.

Artista s-a lansat de curând solo, cu două piese. Totuși, acum se pare că nu lucrează la melodii noi. ”Nu-mi place să scot piese doar ca să nu mă uite lumea. Nu vreau să forțez nota. Când va fi timpul, atunci o să scot”, susține cântăreața.

Tany Vander și Dan Bălan cântă de mai mulți ani în concerte în lume. Cei doi au și un hit împreună - ”Lendo Calendo”.

Sursa: Kankan.md

Discuții