Tartonii

Articole

1688

Pește cu sos din smântână, legume și parmezan

O rețetă gustoasă și rapidă pentru cină. Peștele gătit astfel poate fi servit cu legume sau piure de cartofi ori poate fi mâncat în porții mai mari, fără garnitură.

Mod de preparare 

1. Încălziți cuptorul la 190 °С. Tăiați ceapa verde inele subțiri, păstrați puțină ceapă pentru decor. Tocați mărunt usturoiul și mărarul. Cufundați roșia în apă fierbinte timp de 2 min., apoi clătiți cu apă rece. Îndepărtați coaja, tăiați roșia în cuburi mici.

2. Într-un bol nu prea mare amestecați smântâna, usturoiul și mărarul. Adăugați parmezanul, roșia și ceapa verde. Condimentați cu puțină sare și piper. 

3. Puneți peștele în forme, condimentați cu sare și piper. Turnați deasupra compoziția de smântână și dați peștele la cuptor. Coaceți, în funcție de grosimea bucăților, între 18 și 25 min. Presărați deasupra ceapa rămasă și serviți.

Puteți încerca să coaceți cu acest sos și chifteluțe din pește sau pui, ies la fel de gustoase.

Sursa

Spune prietenilor
Articole similare
Discuții