Pregătește sania de cu vară!

Concurs: Pregăteşte sania de cu vară! Finisat

Cine a zis că vara este un motiv de a uita despre distracţiile preferate de iarnă? Oare căciuliţa cu pompoane va zace timp de jumătate de an în dulap fără treabă, iar de zăpadă ne vom aduce aminte doar deschizând uşa congelatorului?!… Nu suntem de acord! În prima zi de vară compania Rotang SK şi portalul Mamaplus.MD prezintă un concurs care distruge stereotipurile: „Pregăteşte sania de cu vară!”

Vă propunem să ne demonstraţi în fotografii distracţiile preferate de iarnă, în timp ce afară străluceşte soarele şi înverzeşte iarba. Îmbrăcaţi mănuşile, înşfăcaţi schiurile şi înainte – la fotografiat pe fonul peisajelor de vară!

Câştigătorul: Victor

Alegerea redacţiei Mamaplus.MD: Ilie Rotari

Condiţiile concursului

Din 1 până pe 14 iunie înregistraţi-vă pe site şi încărcaţi o fotografie a copilului dumneavoastră în echipament de iarnă, dar în anturaj de vară! Pe 15 iunie începe votarea, care se va prelungi o săptămână – până pe 21 iunie inclusiv. Pe 22 iunie vom anunţa doi câştigători: unul va fi ales de cititorii noştri prin vot, iar al doilea – de către redacţia Mamaplus.MD.

Câştigătorii concursului vor primi cadou câte o sanie din rattan.

Aceste sănii au o serie de avantaje în faţa altor tipuri: în primul rând, ele sunt uşoare, în al doilea – construcţia împletită se adaptează la corpul copilului, datorită bazei sale elastice, ceea ce asigură confortul şi comoditatea pe toată durata plimbării de iarnă.

Aşteptăm fotografiile dumneavoastră originale! Mult succes!  

Spune prietenilor
Participanti:
Victor

Victor

Stog Bogdan 13 martie 2014

Stog Bogdan 13 martie 2014

CIPRIAN

CIPRIAN

Ion Baltaga

Ion Baltaga

Ilie Rotari

Ilie Rotari

Сашуля

Сашуля

Stefan Fălişteanu

Stefan Fălişteanu

Stanislav

Stanislav

Olea Stepanciuc

Olea Stepanciuc

Felicia Cerbu

Felicia Cerbu

Antonina Adam

Antonina Adam

Filip Vlas

Filip Vlas

Cristi

Cristi

Вика Облецова

Вика Облецова

Grosu Mariana

Grosu Mariana

Discuții